AMBUSH® markasının ortağı olan ünlü takı tasarımcısı Yoon Ahn, sürekli hareket halinde olduğu bir yaşam tarzı sürüyor. Japonya kökenli oluşu ve Paris’te yaptığı işler arasında oldukça yoğun olarak başka projeler üzerine de çalışıyor. Bu yoğunluk şüphesiz giyim tarzına da yansırken, bu durumu kendisi “Yoğun bir yaşam tarzı yaşadığınızda, istediğiniz son şey kıyafetlerinizin rahat olup olmadığını veya işlevsel olup olmadığını düşünmektir” diye vurguluyor.

The famous jewelry designer Yoon Ahn, who is the partner of the Ambush brand, continues to live a life that is constantly on the move. She works extensively on other projects as she is of Japanese origin and works in Paris. “When you have a busy lifestyle, the last thing you want is to think about whether your clothes are comfortable or functional.”

Yoon’un Nike için koleksiyon hazırlarken düşünmek istediği şey ise, sporu önemli bir etki olarak gördüğü zanaatının ve yaklaşımın artması. Yoon, Nike x AMBUSH kapsül koleksiyonu için, iki kat, iki taraflı bir ceket (bir tarafı Polar, diğer tarafı metalik bir yüzey) ve lüks bir suni kürk ceket tasarladı. Bunları da bir Dri-Fit streç mayo, crop top ve polarlı pantolon ile koleksiyonunu tamamladı.

What Yoon wants to think about when preparing a collection for Nike is that she sees sports as an important influence on the increase of her craft and approach. Yoon, for the Nike x Ambush capsule collection, designed a double-sided jacket (one side polar, one side metallic surface) and a luxury artificial fur coat. She also completed her collection with a Dri-Fit Stretch swimsuit, crop top and polar pants.

Ayakkabıda ise kendisi için duygusal bir anlam taşıyan Air Max 180 ile çalışmayı seçti. Air Max 18, Yoon’un kendi parasıyla aldığı ilk spor ayakkabıydı ve çalışıp para biriktirerek satın almıştı. Ayrıca, ikonik bir Nike klasiği olan Air Zoom’u, uçuşun unsurlarıyla koşuculuğu karıştırarak yeni bir boyuta taşıyor. “Nike arşivini ziyaret ettiğimde eldiveni gördüm. Çok rahat görünüyor, uzaktan çok rahat görünüyordu. Bu hissi yakalamak ve ayağı tamamen sarmak istedim,” diyerek de tasarımının nasıl doğduğunu özetliyor Yoon. 

In the shoe, she chose to work with Air Max 180, which has an emotional meaning for her. Air Max 18 were Yoon’s first sports shoes with her own money, and she worked and bought it by saving money. In addition, Air Zoom, an iconic Nike classic, moves to a new dimension by mixing the elements of the flight with the runner. “I saw the glove when I visited the Nike archive. It looked so comfortable, so comfortable from a distance. I wanted to catch this feeling and wrap it all around the foot,” Yoon summarizes how her design was born.

The Nike x AMBUSH® koleksiyonu 6 aralıkta, Air Max 180 ise 2019 ilkbaharında satışa sunuluyor.

The Nike x ambush collection is available on December 6, the Air Max 180 is available in the spring 2019.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir