Herkese merhaba! Her sene olduğu gibi 2020 yazı da başta Covid-19 olmak üzere tüm olumsuzluklara rağmen bizi cezbedecek yeni trendleri bünyesinde barındırıyor. Markaların bize sunmak için birbiriyle adeta yarış ettiği bu trendlere birlikte göz atalım. Bu arada trendlerden bahsetmişken sadece moda trendlerine değil kozmetik trendlerine de göz atacağız. Sonuçta güzellik bir bütündür. Hazırsanız başlayalım.

Hello, everyone! As every year, the summer of 2020 embodies new trends that will attract us despite all the negativity, especially Covid-19. Let’s take a look at these trends that brands are competing with each other to present. In the meantime, speaking of trends, not only fashion trends, but also cosmetic trends. After all, beauty is a whole. Let’s begin if you’re ready.

VAHŞİ DOĞAYA HOŞGELDİNİZ / WELCOME TO THE JUNGLE

Renkler, renkler, renkler… Renkler olmasaydı biz ne yapardık. Bu yaz sezonunda da renkler bizi etkisine alıyor. Yaprak desenlerinden, rengarenk çiçeklere, ağaç dallarından çiçek yapraklarına kadar her türlü desene rastlamak mümkün.

Colors, colors, colors… What would we do without the colors? This summer season, too, the colors are taking us into effect. It is possible to come across all kinds of patterns, from leaf patterns to colorful flowers, from tree branches to flower leaves.

 

 

YATAKTAN YENİ KALKANLAR / JUST WAKE UP

Geçen yaz etek formunda karşımıza çıkan saten ve tüllü kumaşlar, bu sefer saten elbiseler olarak karşımıza çıkıyor. Gecelik formundaki ip askılı tasarımların ağırlıkta olduğu bu elbiseleri dilerseniz bir gece şıklığında tek olarak; dilerseniz de içerisinde giyeceğiniz tişört, gömlek veya sweatshirt ile gündüz de rahatlıkla giyebilirsiniz.

Satin and tulle fabrics, which appeared in skirt form last summer, come across as satin dresses this time. If you wish, you can wear these dresses as a single night in style; if you wish, you can wear them in the day with a T-shirt, shirt or sweatshirt.

 

 

DENİM GERİ DÖNDÜ / DENIM IS BACK

Dünyanın en kullanışlı kumaşlarından olduğunu düşündüğüm denim kumaş bu yaza da damgasını vuruyor. Yazın terletmeyen, kışın sıcak tutan; günlük giyimin kralı, gece elbisesi olarak da harika tasarımlar ortaya koyan bu kumaşı mutlaka gardrobumuzda bulundurmakta fayda var.

Denim fabric, which I think is one of the most useful fabrics in the world, is also making its mark this summer. This fabric, which does not sweat in summer, keeps warm in winter, is the king of casual wear, and which reveals great designs as an evening dress, is definitely worth keeping in our wardrobe.

 

 

 

DRAPELER ve FIRFIRLAR… / DRAPINGS AND RUFFLES…

Eğer siz de benim gibi kumaş hareketlerine bayılanlardansanız, drapeli ve fırfırlı kumaşlar tam sizlik demektir. Özellikle şifon gibi uçuş uçuş kumaşlarla buluşturulan bu kumaş oyunları kıyafetler adeta can veriyor.

If you, like me, are one of those who love fabric movements, draped and ruffled fabrics are exactly for you. These clothing tricks, which are brought together with thin and light fabrics, especially chiffon, are almost invigorating.

 

 

ÇOK KISA / TOO SHORT

Minicik şortlar bu yaza yine damgasını vuruyor. Rahat hareket etmenize imkan tanıyan şortların denim olanını, iş yerinde giyebileceğiniz kadar şık olanını veya plajda giyebileceğiniz ultra rahat olanını bulmak mümkün.

Tiny shorts are making their mark again this summer. It is possible to find the denim one of the shorts that allows you to move comfortably, the stylish one you can wear at work or the ultra-comfortable one you can wear at the beach.

 

YAZIN EFSANE MAKYAJI / LEGENDARY MAKE UP OF THE SUMMER

Bu yaz bronzluğa ve parlamaya hazır olun. Çeşit çeşit aydınlarıcıların parlattığı ciltler, ten rengi ve bakır rengi rujlar ve bronz yanaklar vazgeçilmeziniz olacak. 

Get ready to tan and shine this summer. You will be indispensable to the skins, nude and bronze lipsticks and bronze cheeks that are polished by various highlighters.

Peki siz bu yazı nasıl geçiriyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere. Sevgiler….

How do you spend this summer? I am looking forward to hearing from you. Hope to see you on the next post. XOXO…

 

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir