Herkese merhaba! Yakın zamanda bir kraliyet düğünü daha gerçekleşti. Böyle bir olaydan biz de bahsetmeden geçmeyeceğiz elbette.

Bildiğiniz üzere düğün 12 Ekim cuma günü gerçekleşti. Prens William ve Prens Harry’nin kuzeni olan Prenses Eugenie, uzun süredir erkek arkadaşı olan Jack Brooksbank ile nihayet evlendi. Sonbahar temalı çiçekler kullanılan düğün, gerçekten de oldukça rüzgarlı bir günde gerçekleşti. Öyle ki misafirlerin zor zamanlar geçirdiği bile oldu. Düğün, Aziz George Şapeli’nde, Prens Harry ve Meghan Markle’ın da evlenmiş olduğu yerde gerçekleşti. 

Harry ve Meghan sadece yaklaşık 600 davet ederken Eugenie ve Jack, St. George’s Chapel düğün törenine 850’den fazla kişi davet etti. Vanity Fair için yazan Kraliyet uzmanı ve biyografisti Katie Nicholl  için de davetliler arasındaydı. Koltuklar içe bakacak şekilde yeniden düzenlendi, böylece Konukların doğrudan koridora bakmaları sağlandı.

Windsor Castle’da gerçekleşen bu törene katılması için binden fazla şanslı misafir seçildi. Konukların gelişlerine tanık olabildiler, törenin canlı yayınını dinlediler ve yeni evli çifti ilk olarak dışarı çıktıklarında yakından görebildiler.

Ayrıca hayır kurumlarından gelen yetkililer, yerel okullardan gelen öğrenciler, Windsor Kalesi sakinleri ve Kraliyet çalışanları da tören alanındaydı.

Eugenie’nin nişan yüzüğü ise çarpıcı bir pembe Safirdi.

Yüzüğün üzerinde, sarı bir altın bant üzerinde daha küçük elmaslarla çevrili pembe bir padparadscha safiri var. O ve Brooksbank görünüşe göre ortasında pembe bir taşı çevreleyen bu altın yüzüğü tasarlamak için birlikte çalışmışlar. Şimdi gelin düğün fotoğraflarına bir göz atalım.

 

Hello everyone! As you know, Princess Eugenie, cousin to Prince William and Prince Harry, finally tied the knot to longtime boyfriend (and now husband), Jack Brooksbank on 12th of October, Friday. The couple celebrated with a (quite quite windy) fall wedding, aptly decorated with autumnal floral schemes. 

Brooksbank and Princess Eugenie said their vows at St. George’s Chapel in Windsor Castle, the same place where Prince Harry and Markle are tied the knot on May 19. Most people may associate royal weddings with Westminster Abbey, but St. George’s Chapel has been hosting its own I do’s since King Edward VII married Princess Alexandra of Denmark in 1863. 

Eugenie and Jack have reportedly invited over 850 people to the wedding ceremony at St. George’s Chapel, while Harry and Meghan only invited about 600, royal expert and biographer Katie Nicholl writes for Vanity Fair. The seats were rearranged to face inward so guests look straight ahead to the aisle.

Over a thousand lucky guests were selected to experience the festivities from Windsor Castle grounds. They were able to witness the guest arrivals, listen to a live broadcast of the ceremony, and watch up-close as the couple stepped out for their first appearance as newlyweds.

There were also representatives from charities the couple supports, students from local schools, Windsor Castle residents, and members of Royal Household staff present.

Eugenie’s engagement ring is a stunning pink sapphire. The ring features a pink padparadscha sapphire surrounded by smaller diamonds on a yellow gold band. She and Brooksbank apparently worked together to design the ring of gems surrounding the rosy center stone.

Now, let’s see the photos from the ceremony day.

 

Nişan yüzüğü

The engagement ring

 

 

Princess Eugenie, Saint George Şapeli’ndeki tören esnasında Jack Brooksbank yüzüğü parmağına takarken gülümsüyor.( 12 Ekim 2018, Cuma)

Princess Eugenie smiles as Jack Brooksbank put the ring on her finger during their wedding ceremony at St George’s Chapel in Windsor Castle, Windsor, Britain, October 12, 2018.

 

Prenses Eugenie’s düğün yemeği için giydiği elbise – Zac Posen

Princess Eugenie’s wedding dinner dress by Zac Posen

 

MİSAFİRLER/ GUESTS

Her zamanki gibi şık ama sade bir kraliyet düğününe şahit olduk. Düğünle ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Yeni bir yazıda görüşmek üzere. Sevgiler.

We have witnessed a royal wedding, chic but simple as usual. I’m waiting for your comments about the wedding ceremony. See you in a new post. XOXO.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir